Färgrådgivning

Undrar du hur göra med gamla fönster? Går det att måla över tapeterna (och i så fall med vilken färg)? Vilken kulör skulle passa på grinden?

Fönsterpartiet i mitten är photoshoppat och mitt förslag till åtgärd. Här syns tydligt vad både färg och form gör med upplevelsen av fönstret.

Då kanske detta är något för dig. Oavsett om du vet vad du vill ha eller är helt osäker tror jag att du kan ha användning av mina råd. Genom att iaktta era omgivningar, befintliga färgval och önskemål kommer mina råd att vara anpassade efter dina personliga  förutsättningar.

Efter en introduktion på mejl med foto och beskrivning av vad du behöver hjälp med kommer jag hem till dig för rådgivningen. Du får muntliga råd om tillvägagångsätt och kulörer. Jag har med mig  kulörkartor för att exemplifiera med.  Erbjudandet innehåller 2 timmars rådgivning och körsträckan max 5 mil enkel väg från Olarp. (Om längre sträcka tillkommer milkostnad)
Erbjudandet är prissatt till 980 kr inklusive moms.

Vill du ha uppmålade kulörprover eller en photoshoppad bild med kulörförslagen? Det är något som kan vara till stor hjälp när man bestämmer sig och jag offererar vad det skulle kosta, det beror på omfattning och svårighetsgrad.

Hydroforen, en perfekt målarduk. Det kan vara vackert även på oväntade ställen.

Om du efter rådgivningen vill gå en av Econyans kurser i Olarp får du 10 % rabatt på priset.

Har du en Fairphone bjuder jag på rådgivningen.

Det ska bli roligt att lösa just dina färgfunderingar!

Kulörprover för fasad, foder och fönster.

3 reaktioner på ”Färgrådgivning”

  1. Hej Maria! Jag jämför m2pris på färg för övermålning på tapet. Gillar ÄOT men tycker den är dyr . Vad rekommenderar du?

    1. HejMarie
      Vad kul att du intresserar dig för bra färger. OJ, priset beror på hur mycket färg som går åt och det beror på vad det är för tapet och vilka pigment du väljer. Om det är ett litet rum så är ju färgkostnaden en väldigt liten del. Min uppfattning är att de flesta färgerna som är färdigtillverkade har ungefär samma pris. ÄOT är en bra färg som fäster på det mesta och ger en tålig yta. Om det är ett sovrum som inte utsätts för så mycket slitage kan kanske limfärg vara ett alternativ, det är nog den billigaste färgen, om den fäster. Eftersom många miljövänliga färger har kortare hållbarhet så tycker jag det är viktigt att inte få så mycket som blir över och behöver slängas, det kan bli onödigt dyrt. Jag tillverkar och säljer ju färg på förfrågan också, det hade kanske varit ett alternativ. Hör av dig i så fall. mvh Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *